We are Implantology

BioHorizons en Camlog zijn pioniers in de tandheelkundige implantologie, weefselregeneratie en CAD/CAM restauraties. Al drie decennia bieden we onze klanten hoogkwalitatieve, innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen.

Sinds 2016 hebben BioHorizons en CAMLOG wereldwijd hun krachten gebundeld onder de naam BioHorizons Camlog Global. In de Benelux gaan wij nu verder als BioHorizons Camlog Benelux BV,  een zelfstandige en onafhankelijke dochteronderneming van de Henry Schein Global Dental Surgery Group.

Uw voordeel

BioHorizons Camlog symboliseert ons gedeelde DNA in het creëren van individuele, intelligente en inspirerende oplossingen. Klanten van BioHorizons profiteren van de sterke merkidentiteit van het bedrijf Camlog en haar brede scala aan producten, diensten, technische ondersteuning en internationale trainingsprogramma’s. Voor Camlog-klanten is het geavanceerde portfolio van biomaterialen en implantaten vanuit BioHorizons beschikbaar. De systemen van BioHorizons en Camlog zijn complementair en versterken elkaar.

show more show less

Focus op uw succes

Met BioHorizons Camlog heeft u een excellente partner in de orale implantologie, weefselregeneratie en digitale tandheelkunde. Wij helpen u graag om het succes van uw praktijk of tandtechnisch laboratorium op de lange termijn te verzekeren en verder uit te breiden.

show more show less

Website binnenkort beschikbaar

De nieuwe website komt binnenkort online. In de tussentijd bent u van harte welkom op onze Engelstalige website. 

 

Naar de website

Uitgelicht

CAMLOG PROGRESSIVE-LINEshow more
Het CAMLOG® PROGRESSIVE-LINE implantaat
show more
CERALOG Implantsshow more
CERALOG® CERAMIC EXCELLENCE
show more
Biomaterials MinerOssshow more
Biomaterialen
show more
Camlog Surgeryshow more
Chirurgische set
show more
DEDICAM Camlog Serviceshow more
DEDICAM - Open digitale workflows
show more

Agenda cursussen en webinars

BioHorizons Camlog organiseert regelmatig interessante cursussen en -online- webinars. Kijk voor meer informatie op onze internationale website of vraag onze Account Managers om meer informatie.

Naar de webinars


Onze partners

Contactgegevens

BioHorizons Camlog Benelux B.V.

BEZOEKADRES Vijzelmolenlaan 1
3447 GX  Woerden
Nederland

POSTADRES  Postbus 63 | 3440 AB  Woerden | Nederland

T +31 (0)348 820 010
info@camlog.nl
www.camlog.nl

Contacteer ons